shark24

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο !!! Δείτε πόση ώρα θα κάνετε για να ταξιδέψετε από Ηγουμενίτσα προς Αθήνα, με νορμάλ ταχύτητα αυτοκινήτου - Το Μάρτη όλη η Ιόνια Οδός σε κυκλοφορία !

Για τους κατοίκους της Κέρκυρας, με την ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού,













αναμένεται να είναι συμφερότερη η υιοθέτηση της διαδρομής προς Αθήνα μέσω Ιωαννίνων (Εγνατίας) καθώς, αν και η χιλιομετρική απόσταση αναμένεται να είναι ίδια σε σχέση με τη διαδρομή προς Πρέβεζα – Άκτιο – Βόνιτσα,

H ποιότητα της οδικής αρτηρίας (κλειστός αυτοκινητόδρομος διπλής λωρίδας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας) με ταχύτητες 120 -130 χιλιόμετρα σε όλη σχεδόν τη διαδρομή, θα μειώσει κατά πολύ το χρόνο διέλευσης, θα είναι πιο οικονομική λόγω της σταθερής μεγάλης ταχύτητας αλλά και πιο ασφαλής, σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν –κυρίως- στο κομμάτι Άκτιο – Αμφιλοχία – παράκαμψη Αγρινίου. 

Η διαδρομή από Ηγουμενίτσα προς Αθήνα, με... νορμάλ ταχύτητα αυτοκινήτου, αναμένεται να κυμαίνεται περίπου στις 4-4,5 ώρες σε σχέση με τις έξι και πλέον ώρες που απαιτούνται σήμερα, ενώ και με την ολοκλήρωση του άξονα Πάτρα – Κόρινθος, η συνολική απόσταση των 440 περίπου χιλιομέτρων δεν θα χρειάζεται περισσότερες από 3,5 ώρες!



http://www.corfupress.com


. Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top