shark24

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Πώς αυτό το μικρό εστιατόριο πέτυχε με μία πανέξυπνη κίνηση

Όταν το εστιατόριο "Filipino Taqueria" άνοιξε την περασμένη άνοιξη τις πόρτες του είχε μια ιδιαιτερότητα που θα το έκανε να ξεχωρίσει. Μία ιδιαιτερότητα που θα την καταλάβαινες μόνο όταν καθόσουν να φας!








Τι τρως εκεί; Kλασικά πιάτα από τις Φιλιππίνες αλλά και μπέργκερ, τάκος και όλα τα υπόλοιπα ζουμερά, εξωτικά, νόστιμα πιάτα.

Ο σεφ Jordan Andino συνεργάστηκε με τον David Sewell και τον Michael Ryan και το πλάνο ήταν το εξής. Ένα μικρό μενού, ένας μικρός χώρος και η τεχνολογία. 

Όλα περνάνε από τον υπολογιστή, σε σχέση με ένα συνηθισμένο εστιατόριο. Αφήστε να σας εξηγήσουμε. Κάθε τμήμα της επιχείρησης λειτουργεί από τον υπολογιστή, από τις κρατήσεις ως την επίδειξη του νέου μενού και της προετοιμασίας του. 

Ο Andino γράφει σε βίντεο τον εαυτό του να εκτελεί μια συνταγή από όπου κι αν είναι στον πλανήτη. Στέλνει το βίντεο στους μάγειρες και εκείνοι μαθαίνουν να το φτιάχνουν. Βλέπουν ξανά και ξανά το βίντεο μέχρι να εκτελούν τέλεια την συνταγή.

[ Οι μπαρμεν δέχονται τις παραγγελίες μέσω app και οι σερβιτόροι ενημερώνονται πότε είναι έτοιμα τα ποτά για να τα σερβίρουν  ]

 Η εφαρμογή επίσης που κατεβάζεις όταν πας στο εστιατόριο επιτρέπει στους πελάτες που έχουν αλλεργίες ή προτιμήσεις σε τρόφιμα να μαθαίνουν τα υλικά των πιάτων χωρίς να τρέχουν στην κουζίνα και να ζητούν από τον σεφ διευκρινήσεις! 

Επίσης δέχονται πληρωμές μόνο με κάρτα, άρα το εστιατόριο δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ληστείες, να πληρώνει εκεί επιτόπου τους προμηθευτές ή να ελέγχει τους υπαλλήλους για το ταμείο. Σταμάτησαν οι γκρίνιες για ρέστα, δεν χάνουν χρόνο με τα χρήματα, δεν διαμαρτύρεται κανείς για αργοπορία, ούτε οι σερβιτόροι πηγαινοέρχονται με τσέπες γεμάτες χαρτονομίσματα και κέρματα και έχουν όλοι το κεφάλι τους ήσυχο. 

 Οι ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγχουν το εστιατόριο ακόμη κι αν είναι στις Μπαχάμες κοιτάζοντας το τηλέφωνό τους: ποιος παράγγειλε τι, πόσα χρήματα βγήκαν, τι φαγητά παρήγγειλε ο κόσμος. Επίσης ξέρουν από τους αριθμούς λογαριασμών ποιοι είναι τακτικοί πελάτες και στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια για την επόμενη επίσκεψή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

 Πηγη | E-Radio.gr 



 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top