shark24

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Απίστευτο: Δείτε πως με μια απλή δημοσίευση στο facebook ένα Μαγαζί που δεν είχε καθόλου πελάτες έφτασε να εξυπηρετεί 500 άτομα τη μέρα! [photos]

Ο John McMillan είχε όνειρο ζωής να αποκτήσει ένα εστιατόριο με..










fish and chips. Όταν τελικά ο 70χρονος άνοιξε το εστιατόριο του στον Καναδά, ήταν τόσο ευτυχισμένος. Αλλά σύντομα έμπλεξε σε μπελάδες. Οι πελάτες ήταν λίγοι και τα λεφτά τελείωναν, κι έτσι ο John είχε να πληρώσει τον εαυτό του 3 μήνες.  

Ο Colin Ross δεν είχε ιδέα γι’αυτό όταν μπήκε στο εστιατόριο ένα απόγευμα. Λίγο μεθυσμένος, ο Colin βλέπει ένα μαγαζί με fish and chips και ενθουσιάζεται. Μπήκε μέσα και παρατήρησε ότι ήταν άδειο, μόνο ο άντρας ήταν μέσα. 

Άρχισε να μιλάει με τον ιδιοκτήτη και δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο δύσκολα περνούσε – ειδικά αφότου έφαγε το νόστιμο φαγητό του. 

 Ο Colin στράφηκε στο Facebook για βοήθεια και ίσως να καλέσει μερικούς φίλους να το δοκιμάσουν. “Ζούσα στην δυτική πλευρά εδώ και χρόνια και ενώ ερχόμουν προς τα εδώ, βλέπω αυτό το εστιατόριο. Δεν έχω ξαναέρθει εδώ και είμαι λίγο μεθυσμένος, σκέφτομαι ότι το fish and chips θα με βοηθήσει να συνέλθω.” 

 “Ανοίγω την πόρτα και είναι μέσα ένας 70χρονος άντρας ολομόναχος με το καθαρό του μαγαζί και τον ρωτάω πώς πάνε οι δουλειές και μου λέει ότι δεν μπορεί καν να πληρώσει τον εαυτό του στο τέλος της ημέρας. Όποιος με ξέρει, ξέρει ότι έχω μεγάλη καρδιά και θέλω να βοηθάω τους άλλους, ειδικά έναν 70χρονο που έχει αφιερώσει τον χρόνο του.”

 “Έτσι παρήγγειλα ένα ψάρι για 23 δολάρια και ήταν απίθανο. Το παραδοσιακό βρετανικό fish and chips, αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Και ο ιδιοκτήτης είναι ευγενέστατος, γι’αυτό ζητώ από όλους στο Lethbridge να το κοινοποιήσουν και να πάνε να στηρίξουν αυτόν τον σκληρά εργαζόμενο κύριο. Του αξίζει.” 

 Η δημοσίευση του Colin ευαισθητοποίησε μερικούς φίλους και μέλη της κοινότητας. Την επόμενη μέρα το εστιατόριο είχε ουρά μέχρι έξω!


ΠΗΓΗ 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top