shark24

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Συνδυάστε τις αργίες του 2019 με τα ταξίδια σας!

Συγκεντρώσαμε τις αργίες του 2019 και σας ενημερώνουμε πότε είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.











Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σημειώσετε στο ημερολόγιο των διακοπών σας όλες τις δημόσιες αργίες της χρονιάς και στη συνέχεια να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό Ξεκινάμε με το ευχάριστο γεγονός ότι ο Μάρτιος μας επιφυλάσσει δύο τριήμερα, και κάπως έτσι τώρα τρέχουμε να κλείσουμε τις αποδράσεις μας. 

Το πρώτο είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (9-11/3), στο οποίο αν θέλετε ένα ταξίδι με ρυθμούς καρναβαλιού σας προτείνουμε φυσικά σαν προορισμούς την Πάτρα, το Ρέθυμνο και τη Ξάνθη. Το δεύτερο τριήμερο είναι της 25ης Μαρτίου (23-25/3), όπου εδώ προτείνουμε να επιλέξετε προορισμούς με ανοιξιάτικη διάθεση. 

 Το Πάσχα φέτος πέφτει 26-29 Απριλίου και είναι μια καλή στιγμή να αρχίσετε να σκέφτεστε αν θέλετε να το γιορτάσετε παραδοσιακά και ελληνικά ή αν προτιμάτε να κάνετε κάτι διαφορετικό με μια απόδραση στο εξωτερικό. Και οι δύο επιλογές είναι δελεαστικές. Η Πρωτομαγιά φέτος πέφτει Τετάρτη και επειδή δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ένα μεγάλο ταξίδι, εμείς πιστεύουμε ότι είναι μια καλή μέρα για ημερήσια city break σε προορισμούς που έχετε κοντά σας. 

Τώρα, τι θα λέγατε για ένα ωραίο καλοκαιρινό ταξιδάκι πριν την καλοκαιρινή σας άδεια; Και φυσικά μιλάμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο (15-17/6). Οι καλοκαιρινοί προορισμοί της Ελλάδας και του εξωτερικού σας περιμένουν! Τέλος, περνάμε το καλοκαίρι και ανακαλύπτουμε ότι το 2019 μας κάνει δώρο και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου (26-28/10). Με τόσα τριήμερα πως να μην θέλουμε να ταξιδέψουμε;

https://www.travelstyle.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top