shark24

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Έρχονται στην Κέρκυρα τα ΑΤΜ ανταποδοτικής ανακύκλωσης!

Την Παρασκευή (08/3/2019) υπογράφει σύμφωνο συνεργασίας η ΚΟΙΝΣΕΠ «Όλοι μαζί για το περιβάλλον της Κέρκυρας» με την εταιρεία Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.








Πως λειτουργεί 

 Τα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, αποτελούνται από αυτόματα μηχανήματα, για την ανακύκλωση των πλαστικών, μεταλλικών και γυάλινων συσκευασιών, καθώς και από ειδικό εξοπλισμό για την ανακύκλωση άλλων υλικών συσκευασίας (όπως χαρτί, πολυστρωματικές χάρτινες συσκευασίες, πλαστικές σακούλες κ.α.). 

Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται αυτόματα η διαλογή στην πηγή. Οι δημότες επιστρέφουν τις χρησιμοποιημένες συσκευασίες και αυτόματα τους αποδίδεται απόδειξη με το αναλογούν ανταποδοτικό κίνητρο, ενώ παράλληλα τους παρέχονται και επιπλέον προσφορές-κίνητρα ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης (όπως δώρα διαγωνισμών, δειγματοδιανομές, εκπτωτικά κουπόνια κ.α.). 

Σημειώνεται, ότι οι δημότες έχουν την επιλογή είτε να παραλάβουν την απόδειξη ανταποδοτικού κινήτρου για δωρεάν αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα είτε αυτόματα να δωρίσουν το ποσό του ανταποδοτικού κινήτρου υπέρ της ενίσχυσης κοινωνικών σκοπών, μέσω του Συστήματος Συγκέντρωσης Κοινωνικού Κεφαλαίου

http://enimerosi.com/

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top