shark24

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Δείτε τι είπε για το μέλλον των Crypto Ο δισεκατομμυριούχος "CZ", μιλώντας σε εκδήλωση της Binance στην Αθήνα

Ο ιδρυτής και CEO Changpeng Zhao γνωστός ως και "CZ"του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο  ήταν καλεσμένος στο πρώτο  Binance Meetup στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα . 







Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ο CZ  έκανε ένα tweet με μια πανέμορφη φωτογραφία της Ακρόπολης στους σχεδόν 8 εκατομμύρια followers που έχει  στο Twitter .



Στην  ξεχωριστή πρώτη εκδήλωση  της Binance στην Αθηνα ο δισεκατομμυριούχος CEO    είπε πολύ ενδιαφερόντανε πράγματα για το μέλλον των Crypo " τα οποία έκαναν τον γύρο του κόσμου ( την ομιλία του την ανέβασε και το Reuters ) , μάλιστα δεν έκρυψε την χαρά του από την  μεγάλη συμμετοχή  του κόσμου κ δεν δίστασε να βγάλει φωτογραφίες από το κινητό του. 







"CZ" Είναι καλύτερα να ρυθμίσουμε τον κλάδο αντί να προσπαθούμε να τον πολεμήσουμε"

Ο Changpeng Zhao, δήλωσε  πριν λίγο  ότι "η ρύθμιση και όχι  ο πόλεμος στον τομέα των κρυπτονομισμάτων είναι καλύτερη επιλογή για τις παγκόσμιες κυβερνήσεις καθώς τα ψηφιακά νομίσματα γίνονται πιο mainstream".


Ο "CZ"  είπε  ήταν μια πολύ άσχημη χρονιά ότι περίμενε ότι ο κλάδος θα ανακάμψει

Η ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων ήρθε  στο επίκεντρο μετά την κατάρρευση πολλών πλατφορμών, με αποκορύφωμα τη συντριβή του ανταλλακτηρίου της FTX πριν λίγες μέρες .

Ο αδιαφανής κόσμος της κρυπτογράφησης ήρθε στο προσκήνιο όταν η FTX, ένα ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, υπέβαλε αίτηση πτώχευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 11 Νοεμβρίου, αφού οι έμποροι απέσυραν 6 δισεκατομμύρια δολάρια από την πλατφόρμα σε τρεις ημέρες. Η κατάρρευση έχει αφήσει περίπου 1 εκατομμύριο πιστωτές να αντιμετωπίζουν ζημίες συνολικού ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Ωστόσο, ο Zhao είπε ότι περίμενε ότι ο κλάδος θα ανακάμψει. "(Φέτος) ήταν μια πολύ άσχημη χρονιά, τους τελευταίους δύο μήνες έγιναν πάρα πολλά. Νομίζω ότι τώρα βλέπουμε ότι ο κλάδος είναι πιο υγιής... ακριβώς επειδή συνέβη το FTX δεν σημαίνει ότι κάθε άλλη επιχείρηση είναι κακή", είπε. . Ερωτηθείς εάν είδε χώρες να προσθέτουν κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin στα αποθέματά τους στο μέλλον, ο Zhao είπε ότι αναμένει από τις χώρες να ξεκινήσουν, ιδιαίτερα εκείνες που δεν έχουν δικό τους νόμισμα. «Οι μικρότερες χώρες θα ξεκινήσουν πρώτα, νομίζω», είπε. 


 Δειτε το Βιντεο απο την εκδηλωση στο 1:27:00 η είσοδος του "CZ"           

 Ποιος είναι ο Mr. Binance


Ο Changpeng Zhao, κοινώς "CZ", είναι Κινεζο-καναδός επιχειρηματίας γνωστός ως ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο βάσει όγκου συναλλαγών από τον Ιούλιο του 2022.

Ο CZ γεννήθηκε στο Jiangsu της Κίνας και μετακόμισε στον Καναδά σε νεαρή ηλικία με την οικογένειά του. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στη Σιγκαπούρη. 

Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, ο Zhao κατατάχθηκε στην 30η θέση πλουσιότερος στον κόσμο με καθαρή περιουσία που εκτιμάται στα 33 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022.

Μετά την έναρξη του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων τον Ιούλιο του 2017, η Binance κατάφερε να συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια ενώ σε λιγότερο από οκτώ μήνες, ο Zhao μεγάλωσε την Binance κατατάσσοντας την ως το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο βάσει όγκου συναλλαγών. 

Ο Zhao κυκλοφόρησε επίσης το κρυπτονόμισμα της Binance, το ΒΝΒ, το 2017, το οποίο παρέχει στους ιδιοκτήτες του διάφορα πλεονεκτήματα, όπως εκπτώσεις στις προμήθειες συναλλαγών στην πλατφόρμα, πέραν των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του. 

Τον Απρίλιο του 2019, η Binance κυκλοφόρησε το Binance Smart Chain, το οποίο διαθέτει λειτουργία έξυπνων συμβολαίων και είναι ανταγωνιστής του Ethereum. 

Τον Φεβρουάριο του 2018, το Forbes τον κατέταξε τρίτο στη λίστα με τους «Πλουσιότερους ανθρώπους στα κρυπτονομίσματα», με εκτιμώμενη καθαρή αξία 1,1-2 δισεκατομμύρια δολάρια, τότε. 


  Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top