shark24

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Το Tik tok δημοφιλές εργαλείο σχεδιασμού ταξιδίων για την Ισπανία

Το TikTok έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στην Ισπανία για τον προγραμματισμό ταξιδίων αναψυχής, σύμφωνα με μια κοινή μελέτη που διεξήχθη από την εταιρεία ανάλυσης μάρκετινγκ Alkemy Iberia και το Interactive Advertising Bureau (IAB)... 






Αναλύοντας 1,7 εκατ. σχόλια που σχετίζονται με τον τουρισμό σε διάφορα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, η μελέτη υπογραμμίζει τον ρόλο του TikTok να παρέχει στους χρήστες διάφορες προτάσεις προορισμών μέσα σε λίγα λεπτά. 

 «Βλέπουμε ότι η TikTok εδραιώνεται ως ταξιδιωτικός πράκτορας», δήλωσε ο Borja Lorenzo, διευθυντής μάρκετινγκ της Alkemy Iberia και επικεφαλής της μελέτης. Εξήγησε ότι το TikTok γίνεται μια δημοφιλής πλατφόρμα για τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό, προσφέροντας στους χρήστες γρήγορες πληροφορίες για τους προορισμούς μέσω μορφής βίντεο. 

Επιπλέον, οι μακροοικονομικοί δείκτες και τα δεδομένα χρήσης αποκαλύπτουν αύξηση στα ταξίδια και τους προορισμούς, που συσχετίζεται με την αύξηση της παγκόσμιας βάσης χρηστών του TikTok, ιδιαίτερα στην Ισπανία. 

Η μελέτη ανέλυσε τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών στην ενότητα σχολίων για διάφορες πτυχές του τουρισμού, όπως προορισμούς, πτήσεις, κρουαζιέρες, καταλύματα ή ενοικιάσεις οχημάτων. 

Ο αλγόριθμος του TikTok, ο οποίος δίνει προτεραιότητα σε ιδιαίτερα ελκυστικό περιεχόμενο, έχει επιτρέψει σε επωνυμίες και παράγοντες επιρροής να προωθήσουν λιγότερο γνωστούς προορισμούς, ενεργοποιώντας τάσεις viral μεταξύ των νεανικών κοινών. 

Σύμφωνα με τον Lorenzo, τα αποτελέσματα αναζήτησης του TikTok απευθύνονται απευθείας στους καταναλωτές, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών και των ταξιδιωτών. Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του TikTok ως ζωτικής σημασίας εργαλείο αναζήτησης ταξιδιών. 


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top