shark24

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Αυτή είναι η ώρα και ημέρα που όλοι κάνουν ξενοδοχειακές κρατήσεις

H
δημοφιλέστερη ώρα και ημέρα για την πραγματοποίηση ξενοδοχειακής κράτησης είναι στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, όπως αποκαλύπτει έρευνα του σπεσιαλίστα σε λύσεις τεχνολογίας και κρατήσεις ξενοδοχείων, Net Affinity. 






Στην έρευνα καταγράφηκαν δεδομένα κρατήσεων από το πρώτο πεντάμηνο του 2024. 

 Η Τρίτη ακολουθεί τη Δευτέρα σε επίπεδο αριθμού κρατήσεων, και στην πορεία της εβδομάδας, οι κρατήσεις παρουσιάζουν ελαφριά μείωση, με το Σάββατο να είναι η ημέρα που είναι λιγότερο πιθανό να κάνει κανείς ξενοδοχειακή κράτηση. 

(Ένα εργαλείο το οποίο  σε στιγμές ανάγκης με μια αντιγραφή επικόλληση θα έχεις την κατάλληλη απάντηση)"

 Παρόλο που η Δευτέρα αναδεικνύεται η ημέρα με τον υψηλότερο αριθμό κρατήσεων, το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι ημέρες κατά τις οποίες η μέση αξία του καλαθιού αγορών είναι η υψηλότερη, ενδεικτικό της τάσης για πραγματοποίηση μεγαλύτερων αγορών μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

 Παράλληλα, οι «πρωινοί τύποι» τείνουν να δαπανούν ελαφρώς λιγότερα, με τη χαμηλότερη μέση αξία του καλαθιού να σημειώνεται στις 11 το πρωί. 


 Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι οι γυναίκες πραγματοποιούν μεγαλύτερες δαπάνες, κάνοντας κράτηση για σχεδόν διπλάσιο αριθμό διανυκτερεύσεων από τους άνδρες και έχοντας μεγαλύτερη μέση αξία καλαθιού. 


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top