shark24

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Legend full Game : Όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον "LeBron James" & τον Σακίλ Ο'Νιλ

Tην ζωή των ομάδων του ΝΒΑ έζησε για μια φορά ο Ολυμπιακός αλλά δεν του κακόπεσε κιόλας.
Το δέλεαρ ενός παιχνιδιού με τον Λεμπρόν και την παρέα του έκανε τα σχεδόν 2025 χιλιόμετρα που χρειάζεται να διανύσεις από το Σαν Αντόνιο του Τέξας μέχρι το Κλίβελαντ του Οχάιο να μοιάζουν....ένα τσιγάρο δρόμος.

-Ο Ολυμπιακός είχε καλή εικόνα. Δεν έπαθε το μπλακ άουτ του πρωτάρη όπως  στα πρώτα λεπτά με τους Σπερς, κόντραρε τους Καβς στην αθλητικότητα και έβγαλε σε πολλές στιγμές την δεδομένη ποιότητα που είχε. Οι Τσίλντρες και Κλέιζα έκαναν αυτά που περίμενε κάποιος να κάνουν σε ένα ματς που τους ταίριαζε για ευνόητους λόγους και οι υπόλοιποι στάθηκαν γενικά καλά. Οι Καβς όποτε ήθελαν πάταγαν το γκάζι και χανόντουσαν βέβαια αλλά η σούμα έβγαλε για τον Ολυμπιακό καλή εμφάνιση, θαραλλέα μπασκετικά και σαν έπαθλο του έδωσε την μικρότερη διαφορά ever στις έξι αναμετρήσεις Ελληνικών ομάδων με ομάδες του ΝΒΑ(τρεις και τρεις Ολυμπιακός και Παναθηναικός), αυτό το -17.


Ξεκίνημα με πεντάδες για τον Ολυμπιακό τους Τεόντοσιτς, Τσίλντρες, Παπανικολάου, Κλέιζα και Σχορτσανίτη ενώ για τους Καβς οι Γκίμπσον, Πάρκερ, Τζέιμς, Βαρεζάο και Ο'Νιλ.




                             Ολόκληρο το παιχνίδι




**Η πολυαναμενόμενη μάχη των heavyweights πήγε από την αρχή μονόπαντα. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στα καλύτερα δεν κέρδισε ούτε μια μάχη από τον 38χρονο τότε Σακ και το χειρότερο ήταν ότι φάνηκε ότι και 68 να ήταν ο Σακίλ πάλι δεν θα κέρδιζε καμία μάχη ο Σόφο. Ο Σχορτσανίτης μετά την πρώτη φάση που πήγε για βρούβες στο ποστάρισμα του Ο'Νιλ είχε ήδη αποδεχτεί την ήττα του και κοίταζε τον Σακ με ένα βλέμμα θαυμασμού και τρόμου μαζί. Αυτό που κέρδισε ο Σόφο ήταν την εκτίμηση του Σακίλ που δήλωσε μετά ότι του αρέσει πολύ ο Σχορτσανίτης και ο τρόπος που παίζει. Πώς να μην του αρέσει; Ο ίδιος είναι απλά δέκα σκάλες κάτω...Σε κάθε περίπτωση καμία έκπληξη εδώ οπότε...still the heavyweight champion of the world Shaquille O'Neal όπως θα φώναζε και ο Bruce Buffer.

http://redbasketzone.blogspot.gr/2012/09/cleveland-cavaliers-vs_14.html
E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top