shark24

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«10η εντολή»: Όλες οι λεπτομέρειες για τα νέα επεισόδια της σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου! Δείτε PHOTOS

Σε πυρετό εντατικών γυρισμάτων βρίσκεται ο μετρ των αστυνομικών ιστοριών Πάνος Κοκκινόπουλος για τη σειρά «10η εντολή». O τέταρτος κύκλος του επιτυχημένου σίριαλ αυτοτελών επεισοδίων πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο β΄ μισό της τηλεοπτικής σεζόν στον ALPHA, κάπου ανάμεσα στα τέλη Ιανουαρίου και τις αρχές Φεβρουαρίου.
 Αυτές τις μέρες, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην περιοχή του Παπάγου, με πρωταγωνιστές τη Μαρία Καβογιάννη, την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Αλλωστε, οι περισσότερες σκηνές γυρίζονται σε εξωτερικούς χώρους. 


Συνολικά, έχουν ολοκληρωθεί τέσσερα επεισόδια στα οποία πρωταγωνιστούν πολύ γνωστά ονόματα από το χώρο της υποκριτικής και ηθοποιοί που έχουν γράψει ιστορία σε παλαιότερα επεισόδια της σειράς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι τηλεοπτικά, όπως η Λένα Παπαληγούρα, η οποία θα αποτελέσει την τηλεοπτική «μούσα» του σκηνοθέτη σε ένα από τα πρώτα επεισόδια και πιο συγκεκριμένα το τέταρτο με τον τίτλο «Σιωπή». Η Λένα, μάλιστα, εντυπωσίασε το συνεργείο με τις υποκριτικές ικανότητές της. Μάλιστα, όσοι την παρακολούθησαν στη σκηνή, όπου κρατώντας ένα όπλο έφερε την κάθαρση σε μια φρικτή ανθρώπινη ιστορία, έκαναν λόγο για συγκλονιστική ερμηνεία.
Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν σε νυχτερινά μπαρ της Αθήνας, ενώ πέρα από την Παπαληγούρα, πρωταγωνιστούν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στενή φίλη του δημιουργού και ο Αργύρης Ξάφης. Για το συγκεκριμένο επεισόδιο μίλησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, λέγοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά του νέου κύκλου της «10ης εντολής», το οποίο ασχολείται με το trafficking, το σύγχρονο εμπόριο γυναικών για σεξουαλική εκμετάλλευση και οικονομικό κέρδος. Πρόκειται για ένα σκλαβοπάζαρο, ένα δουλεμπόριο ωραίων νέων γυναικών από τα Βαλκάνια, την Αφρική αλλά και τις πρώην χώρες της Σοβιετικής Ενωσης. «Πιστεύω ότι η "10η εντολή" έχει πολλά να δώσει στο επίπεδο της ανθρώπινης συμπεριφοράς, που για μένα είναι άβυσσος.
Αυτή τη στιγμή κάνουμε γυρίσματα για το πέμπτο επεισόδιο, ενώ με το κανάλι έχουμε συμφωνήσει να γυριστούν και να προβληθούν δεκαεφτά στο σύνολο», δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότερες ιστορίες αφορούν περιστατικά που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις σε ονόματα και τοποθεσίες. Μια από αυτές τις ιστορίες είναι και το «Τρία», ένα στόρι άκρως αναγνωρίσιμο, που αφορά σε ένα ακραίο ερωτικό τρίγωνο με τραγικό φινάλε. Παίζουν η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Ηλιάνα Μαυρομάτη -που δεν είναι άλλη από την κόρη της Λίλας Καφαντάρη- και ο Γιάννης Στάνκογλου.
  
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top