shark24

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

«Guardian» - Ελάτε για «διακοπές στον τόπο όπου γυρίστηκαν οι Durrels», καταγράφοντας τεράστια αύξηση στις κρατήσεις για την Κέρκυρα

«The Durrells» μέτρησε περισσότερους από έξι εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο, δηλαδή κατά δυο εκατομμύρια περισσότερους, από το μέσο όρο του καναλιού... γεγονός που ανέδειξε την Κέρκυρα σε απόλυτο προορισμό για το φετινό καλοκαίρι. 







Σε σχετικό ρεπορτάζ ο «Guardian», που ερευνά τον τεράστιο αντίκτυπο που έχει η σειρά στο κοινό, καταγράφει, μεταξύ άλλων, την εξήγηση της διευθύντριας παραγωγής Σάλι Γούντγουορντ Τζεντλ: «Ίσως επειδή όλοι αποζητάμε τον ήλιο και την απόδραση. Δεν θέλουμε κάτι αρρωστημένα γλυκερό - ούτε εμείς ούτε το κοινό. Επομένως, οτιδήποτε μας φαινόταν “γλυκούλικο”, το κόβαμε. Την ίδια στιγμή στόχος μας ήταν η σειρά να αποπνέει κάτι απόλυτα και υπέρ το δέον απολαυστικό για τους θεατές». Και απ’ ό,τι φαίνεται, τα κατάφεραν. 

Στη σειρά, που είναι από τις πρώτες σε θεαματικότητα στη βρετανική τηλεόραση, εκτός από τους βραβευμένους Κίλι Χόουζ και Τζέιμς Κόσμο, παίζουν και Έλληνες ηθοποιοί: ο Γιώργος Καραμίχος, η Ηλέκτρα Νικολούζου και ο Αλέξης Γεωργούλης.


Δεν είναι τυχαίο ότι τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία, όπως η Tui, διαφήμιζαν στις σελίδες τους «διακοπές στον τόπο όπου γυρίστηκαν οι Durrels», καταγράφοντας τεράστια αύξηση στις κρατήσεις για το ρομαντικό νησί του Ιονίου


Διαβάστε περισσότερα εδώ 





.  E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ.


 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top