shark24

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πουλάει το σημείο του πέναλτι!


Ο Έντι Μάξουελ, οπαδός της Μπλάκμπερν, έχει βγάλει σε πλειστηριασμό μέσω του διαδικτύου το ...σημείο του πέναλτι από το οποίο ο Γουέιν Ρούνεϊ σκόραρε και χάρισε και μαθηματικά το 19ο πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η Γιουνάιτεντ χρειαζόταν το βαθμό στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπλάκμπερν για την 37η αγωνιστική της Premier League και τον πήρε αφού ο Ρούνεϊ με πέναλτι στο 73' ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Έχουμε δει φανατικούς οπαδούς σε ανάλογες περιπτώσεις να κόβουν ένα κομμάτι απ' τα δίχτυα, να παίρνουν ένα καρεκλάκι, να ξεριζώνουν ακόμα και τα δοκάρια, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με έναν απλό φίλαθλο, αλλά με ...λαμπρό επιχειρηματικό μυαλό.
Άλλωστε ο Μάξουελ δεν είναι καν φίλος της Γιουνάιτεντ. Οπαδός της Μπλάκμπερν είναι που είδε στο γήπεδο της ομάδας του να γράφεται ιστορία και είπε να το εκμεταλλευτεί.

Ζήτησε, λοιπόν, άδεια από το σύλλογο να αφαιρέσει το σημείο του πέναλτι ώστε να το πωλήσει στο διαδίκτυο και τα χρήματα που έπαιρνε να τα διαθέσει για την ερασιτεχνική του ομάδα, Κίντ Έντουαρντ.

Το κομμάτι χόρτου με την άσπρη βούλα πωλείται πλέον στον ιστότοπο "eBay" και μέχρι στιγμής τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον Μάξουελ. Ήδη έχουν γίνει 89 προσφορές και η τιμή του βρίσκεται στις 1450 λίρες (1660 ευρώ) ενώ αν αναλογιστεί κάποιος πως η δημοπρασία τελειώνει σε μία εβδομάδα τότε σίγουρα η τιμή θα πολλαπλασιαστεί. Επίσης, ο νικητής της δημοπρασίας θα πάρει ένα πιστοποιητικό γνησιότητας από την Μπλάκμπερν.

Ο Μάξουελ, πατέρας δύο παιδιών, τοποθέτησε το σημείο του πέναλτι σε μία σανίδα και αισιοδοξεί πως θα πωληθεί σε ψηλή τιμή: "Στην αρχή σκεφτόμουν να  βγάλω το κεντρικό σημείο του γηπέδου αλλά μετά ήθελα το σημείο του πέναλτι", δήλωσε.

Μάλιστα δεν αποκλείει το γεγονός και ο ίδιος άνθρωπος που "έγραψε" την ιστορία στο "Ίγουντ Παρκ" να κινηθεί για να αποκτήσει το "εμπόρευμά" του. "Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Ίσως ο Ρούνεϊ να ενδιαφερθεί και να το αγοράσει"!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top