shark24

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Έκλεψαν το ροζ dvd της Jennifer Lopez!









Έκλεψαν (και τελικά επέστρεψαν) το ροζ dvd της Jennifer Lopez!
Η Jennifer Lopez πέρασε από μια δύσκολη δικαστική μάχη ενάντια στον πρώην σύζυγό της, τον Κουβανό σερβιτόρο Ojani Noa. Εκείνος είχε στα χέρια του video από την εποχή που ήταν ακόμα ζευγάρι, το οποίο περιείχε ουκ ολίγες σκηνές με την σέξι Λατίνα τραγουδίστρια γυμνή (αλλά όχι πλάνα ερωτικών πράξεων). Η Lopez, όμως, προσπαθούσε να απαγορεύσει κάθε χρήση του υλικού, καθώς ο Noa είχε ξεκινήσει προσπάθειες να πουλήσει τα δικαιώματα. Η υπόθεση πήρε όμως μια «περίεργη» τροπή, καθώς λίγες μέρες μετά τη δικαστική απόφαση η επίμαχη κασέτα… εξαφανίστηκε!
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η Lopez, μέσω των δικηγόρων της, είχε καταφέρει να επιβάλει ότι το dvd δεν θα κυκλοφορήσει, εάν πρώτα δεν συμφωνούσε και η ίδια. Όμως ο Ojani Noa κατάφερε να βρει ένα παραθυράκι και πούλησε τα δικαιώματα του video στην τωρινή του σύντροφο Claudia Vasquez, ώστε να καταφέρουν να φέρουν στο πορτοφόλι τους ζεστά δολάρια. Λίγες μέρες αργότερα η Vasquez κατηγόρησε ότι το video εκλάπη από τον Ed Meyer, τον παραγωγό που είχε  αναλάβει να φέρει σε πέρας τη δημιουργία ενός «εμπορικού dvd» με βάση το υλικό.
Σύμφωνα με την καταγγελία ο Meyer πήρε την κασέτα κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο σπίτι τους, καθώς είχε διαταχθεί να την ασφαλίσει σε θυρίδα τράπεζας, κλειδί της οποίας θα είχε ο δικηγόρος της Lopez, Jay Lavely.
Τελικά, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε όταν δημοσιεύτηκε η είδηση και υπό την μεγάλη πίεση των δικηγόρων της Lopez, ο Ed Meyer επέστρεψε το υλικό και υποχρεώθηκε να διαγράψει κάθε αντίγραφο που είχε δημιουργήσει στο μεταξύ. Η κασέτα κλειδώθηκε σε ασφαλή θυρίδα της City National Bank στο Century City της Καλιφόρνια και το κλειδί παραδόθηκε, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση, στον δικηγόρο της Lopez.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top