shark24

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Rupert Murdoch: "Τα κάναμε θάλασσα στο θέμα του MySpace"

 Ο μεγιστάνας των media Rupert Murdoch γράφει εδώ και λίγο καιρό στο Twitter και όπως είναι φυσικό ο λογαριασμός του έχει αρκετούς followers. Ο Murdoch απάντησε πριν από λίγες ώρες σε ερωτήσεις σχετικά με το MySpace και είναι γεγονός ότι δε μάσησε τα λόγια του.


 Ο Murdoch έγραψε σχετικά: "πολλές οι ερωτήσεις και τα αστεία για το MySpace. Η απλή απάντηση - τα κάναμε θάλασσα με κάθε δυνατό τρόπο, ήταν ένα πολύ ακριβό μάθημα".


 Το τι ακριβώς έμαθε ο Murdoch δεν το γνωρίζουμε. Ίσως να εννοεί ότι δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί ποτέ με τα social media, ίσως όμως να σχεδιάζει κάτι άλλο έχοντας μάθει από το πάθημα του MySpace.        Ο όμιλος News Corp του Αυστραλοαμερικανού Murdoch αγόρασε το MySpace το 2005, όταν αυτό ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των social networks. Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή.

 Το Facebook άνοιξε τις πύλες του το 2006 και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το MySpace πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Η κάποτε κορυφαία υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον "κλινικά νεκρή" και μόνο με ένα θαύμα θα επιβιώσει.


 Πηγή: thenextweb



 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top