shark24

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

H Apple έχει "Lightning" connector γιατί... πλήρωσε τη Harley

 Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά τού iPhone 5 είναι η "Lightning" θύρα που πλέον ενσωματώνει, όπως και το iPad από την τρίτη του γενιά, αλλά για να χρησιμοποιηθεί αυτή η ονομασία, συμφώνησε η…
Harley Davidson.

  Ο λόγος, είναι φυσικά πως η Harley Davidson είχε κατοχυρωμένη την εμπορική ονομασία "Lightning" και επειδή προφανώς… μυρίστηκε χρήμα, πρόσφατα συμπεριέλαβε τη συγκεκριμένη ονομασία και σε ηλεκτρονικά προϊόντα, εκτός από τα είδη μοτοσυκλετών για τα οποία είχε κατοχυρώσει τα δικαιώματα αρχικά.

 Είναι μάλλον προφανές πως υπήρξε εμπορική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών για τη συγκεκριμένη ονομασία, έστω κι αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά.

 Όπως αποκαλύφθηκε και στα σχετικά έγγραφα πρόσφατα, η Harley αποφάσισε να προσθέσει στη λίστα των προϊόντων που κατοχυρώνει τον όρο "Lightning", ακόμη και τηλεοράσεις, γυαλιά και videogames.

 Τα ερωτήματα που συνεχίζουν να εγείρονται βέβαια σε σχέση με τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εν προκειμένω τις εμπορικές ονομασίες, είναι πολλά και όπως φαίνεται, έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια και ακόμη στο σίριαλ και πολλές αντιδικίες…

 Πηγη: GEEK

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
  .

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top