shark24

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το YouTube γίνεται… τηλεοπτικό

Το YouTube, η πιο διαδεδομένη ιστοσελίδα για βίντεο στο διαδίκτυο, αναμένεται να αρχίσει να ζητάει συνδρομές από τους χρήστες της...
προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε ορισμένο από το περιεχόμενό του. 

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, που εκτιμάται πως αποτελεί μια επιθετική κίνηση της google να κοντράρει στα ίσια την τηλεόραση για διαφημίσεις και τηλεθέαση, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές της Άνοιξης. Τα πρώτα κανάλια που θα είναι διαθέσιμα μονάχα μέσω συνδρομής αναμένεται να κοστίζουν κάπου ανάμεσα στα 70 λεπτά και 3,6 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία έχει ήδη ζητήσει από αρκετούς παραγωγούς βίντεο να υποβάλλουν αιτήσεις, προκειμένου να είναι οι πρώτες που θα έχουν τη δυνατότητα να εισαχθούν στα νεοσύστατα κανάλια του YouTube, λαμβάνοντας φυσικά ποσοστά με βάση τις συνδρομές των καναλιών. 

Η ιστοσελίδα πρόκειται επίσης να αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες της για την παρακολούθηση των live γεγονότων που θα μεταδίδει, με σύστημα pay-per-view, ενώ υπάρχουν σκέψεις στο να αρχίσουν να χρεώνονται ορισμένα από τα πιο δημοφιλή του βίντεο, τα οποία το έχουν εκτοξεύσει σε δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια. Αναρτήθηκε στις 4:49:00 π.μ. 

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top