shark24

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ποια εταιρία τεχνολογίας επιδρά θετικότερα στην ζωή μας;

Δείτε τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας Μετά το μεγάλο σκάνδαλο με το Facebook που τάραξε το διαδίκτυο, όλες οι εταιρίες τεχνολογίας, ακόμη και αυτές που δε διαχειρίζονται ευαίσθητα προσωπικά μας δεδομένα δέχθηκαν ένα πλήγμα στην αξιοπιστία που τους έδειχναν οι καταναλωτές.



Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη εταιρίες που οι καταναλωτές θεωρούν πως μέσα από το έργο και τα προϊόντα τους επιδρούν θετικά στην κοινωνία.

Σε μια έρευνα που διεξήχθη διαδικτυακά στην Αμερική από την SurveyMonkey και την Recode poll, αποκαλύφθηκαν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για τις απόψεις του κοινού σχετικά με του κολοσσούς της τεχνολογίας. Η εταιρία με την μεγαλύτερη θετική επίδραση στην κοινωνία αναδείχθηκε το 

Amazon με ποσοστό 20%, στη δεύτερη θέση ήρθε η Google με 15%, τρίτη η Apple με 11% και παραδόξως θα έλεγε κανείς στην τέταρτη θέση το Facebook με 10%. Η πεντάδα ολοκληρώθηκε με την Microsoft να συγκεντρώνει ποσοστό 7%. 

Την υπόλοιπη λίστα συμπλήρωσαν Tesla, Uber, Netflix, Twitter, Snap και Lyft με τη σειρά που αναφέρονται. Ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 20% απάντησε τίποτα από τα παραπάνω. Ποιες από τις ακόλουθες εταιρίες έχουν την πιο θετική επίδραση στη σημερινή κοινωνία; 

*Amazon 20% 
*Google 15% 
*Apple 11% 
*Facebook 10%
* Microsoft 7% 
*Tesla 6% 
*Uber 3% 
*Netflix 2% 
*Twitter 1% 
*Snap 1% 
*Lyft 1% 

Το 20% των ερωτηθέντων διάλεξαν κανένα από τα παραπάνω, ενώ το 2% δεν απάντησε καθόλου. Η ίδια έρευνα βρήκε πως ο μεγιστάνας και ιδιοκτήτης του Amazon, Jeff Bezos, έχει την μεγαλύτερη επίδραση στην καθημερινότητα των ανθρώπων, με το 22% των ερωτηθέντων να λέει πως οι αποφάσεις του τους επηρεάζουν. Ο Sundar Pichai της Google ήταν δεύτερος με ποσοστό 18% και τρίτος ο Mark Zuckerberg με 17%.

{https://unboxholics.com}
 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top