shark24

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Όταν ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ Ριβάλτο έπαιξε στο Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας - ΑΟ Κέρκυρα - ΟΣΦΠ 0-2 (Video)

Για την καριέρα του Ριβάλντο έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις και την γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με την στρογγυλή θεά




Κάτοχος της Χρυσής μπάλας το 1999, τρίτος καλύτερος στον κόσμο για τρεις χρονιές (2000, 2001, 2002), τίτλοι σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας παίξει σε ομάδες όπως η Λα Κορούνια, η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν, Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία το 2002 σε μια διαδρομή μαγική και ονειρεμένη, εφάμιλλη του τεράστιου ταλέντου του. 

2 Δεκεμβρίου 2006 και στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας «Δεν πέφτει καρφίτσα» 4 000 Χιλιάδες Κερκυραίοι φίλαθλοι δίνουν το παρών για να απολάυσουν από κοντά τον 34χρονο, τότε, Βραζιλιάνο αστέρα.  

Ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την Κέρκυρα με ενισχυμένο κέντρο και σύστημα 4-5-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Σιντιμπέ, με την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά να απαρτίζεται από τους Γκουστάβο, Βαρτζιώτη, Μοσχογιάννη και Καραδήμο. 

 Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν ως αμυντικά χαφ οι Τόσκας, Φούφουλας. Επιτελικό ρόλο είχε ο Καγκιούζης, με τον Γκουέλα αριστερά στο κέντρο και τον Σκούφαλη δεξιά. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ζαχαρόπουλος. 

"Σκιά" του Ριβάλντο ήταν ο Τόσκας, που ακολουθούσε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ σε κάθε του κίνηση



 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top