7 επιστημονικοί λόγοι που είναι καλύτερα να κόψουμε το ΤΟΣΤ (σάντουιτς) διαγώνια
.Παρακάτω θα δείτε τους 7 επιστημονικούς λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο να το κόβουμε έτσι…
2. Το τριγωνικό κόψιμο παρέχει στήριξη τις ώρες που το σάντουιτς βρίσκεται σε όρθια θέση (πχ σε τάπερ)
3. H υποτείνουσα ως μεγαλύτερη πλευρά παρέχει και μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στόματος-σάντουιτς
4. H μεγαλύτερη τομή αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης “γέφυρας” λιωμένου τυριού
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
.Παρακάτω θα δείτε τους 7 επιστημονικούς λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο να το κόβουμε έτσι…
5. H τριγωνική μορφή δημιουργεί εμφανή ζώνη πιασίματος του τοστ
6. Οι οξείες γωνίες αποτελούν 4 τέλειες πιθανές πρώτες μπουκιές
7. H αρχική κατανάλωση των γωνιών δημιουργεί 2 τέλειες μπουκιές χωρίς κόρα