shark24

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

7 επιστημονικοί λόγοι που είναι καλύτερα να κόψουμε το ΤΟΣΤ (σάντουιτς) διαγώνια.

7 επιστημονικοί λόγοι που είναι καλύτερα να κόψουμε το ΤΟΣΤ (σάντουιτς) διαγώνια
.Παρακάτω θα δείτε τους 7 επιστημονικούς λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο να το κόβουμε έτσι…






1.Περισσότερο λιωμένο τυρί..

2. Το τριγωνικό κόψιμο παρέχει στήριξη τις ώρες που το σάντουιτς βρίσκεται σε όρθια θέση (πχ σε τάπερ)


3. H υποτείνουσα ως μεγαλύτερη πλευρά παρέχει και μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στόματος-σάντουιτς




4. H μεγαλύτερη τομή αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης “γέφυρας” λιωμένου τυριού


5. H τριγωνική μορφή δημιουργεί εμφανή ζώνη πιασίματος του τοστ


6. Οι οξείες γωνίες αποτελούν 4 τέλειες πιθανές πρώτες μπουκιές



7. H αρχική κατανάλωση των γωνιών δημιουργεί 2 τέλειες μπουκιές χωρίς κόρα





Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top