shark24

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Δέστε τους: Ποιοι θα αντικαταστήσουν την παρέα του Νίκου Μουτσινά στον Alpha

Παρά την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να μη συνεχίσει για 6η σεζόν στον Alpha με την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή «Δέστε τους», τα στελέχη προγράμματος του καναλιού δεν επιθυμούν να καταργηθεί η συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη...


Και παρά το ότι θα ήθελαν να συνεχίσει η ίδια ομάδα, χωρίς αλλαγές, μοιραία – και αφού Μουτσινάς και Ηλιάκη αποφάσισαν να ξεκινήσουν επαφές με άλλα κανάλια – έχουν μπει στη διαδικασία να αναζητούν πρόσωπα που θα μπορούσαν να καλύψουν το συγκεκριμένο κενό. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο concept έχει προχωρήσει η νεαρή ηθοποιός Τζένη Θεωνά, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει οριστική απάντηση από τους ανθρώπους του Alpha για το αν σκοπεύουν να την αξιοποιήσουν. 

 Για το ίδιο δύσκολο πόστο, ιδέες και προτάσεις έχουν ζητηθεί από δύο μεγάλα γνωστά αντρικά ονόματα που κινούνται στον χώρο του θεάματος και όχι αποκλειστικά στην τηλεόραση, αλλά χωρίς ανακοινώσιμο αποτέλεσμα. Η άλλη πιθανή εναλλακτική που εξετάζει το κανάλι της Κάντζας – και πάλι, όμως, με το προϊόν να είναι μακριά από αυτό που έχουν στο νου τους τα στελέχη της ψυχαγωγίας – είναι η απευθείας τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου στην καθημερινή απογευματινή ζώνη.

 Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά λέγεται στον Alpha, το «Καλοκαίρι Παντού«, εκτός από μία καλοκαιρινή τηλεοπτική πρόταση είναι και ένα είδος… εκτεταμένου δοκιμαστικού για τον χειμώνα. Το «αλλά» σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι τα στελέχη του καναλιού θα προτιμούσαν όχι απλώς μία ανάλαφρη, ψυχαγωγική λύση, αλλά κάτι που θα αγγίζει τα όρια της σάτιρας, του ελαφρώς καυστικού σχολίου, όπως ακριβώς συνέβαινε και με το Δέστε τους.


http://joytv.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top