shark24

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Δέκα νέες ευρωπαϊκές παραγωγές του Netflix που απλά... δεν χάνονται (pics & vids)

Το επόμενο «Stranger Things» μπορεί να έρθει από οπουδήποτε στον κόσμο.







Αυτό πιστεύει ο Τεντ Σαράντος, διευθυντής προγράμματος του Netflix, τον οποίο παρακολουθήσαμε χθες στη Ρώμη να παρουσιάζει 10 νέα ευρωπαϊκά πρότζεκτ της μεγαλύτερης ιντερνετικής πλατφόρμας ψυχαγωγίας.

Ο διευθυντής προγράμματος του Netflix, Τεντ Σαράντος, στη χθεσινή παρουσίαση «Πεποίθησή μας είναι ότι η σπουδαία μυθοπλασία υπερβαίνει τα σύνορα. Όταν ιστορίες από διαφορετικές χώρες, γλώσσες και πολιτισμούς βρίσκουν μία παγκόσμια πλατφόρμα όπου ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία του δημιουργού, τότε εμφανίζονται μοναδικές αλλά και παγκόσμιες ιστορίες, οι οποίες αγκαλιάζονται από το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό», ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής προγράμματος του Netflix, πριν αρχίσει να παρουσιάζει μία προς μία τις νέες παραγωγές. Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

 * Η πρώτη ολλανδική πρωτότυπη σειρά του Netflix μπορεί να μην έχει ακόμη τίτλο, αλλά η υπόθεσή της θα βρει πολλούς φαν: Μια ομάδα φοιτητών στο Άμστερνταμ ανοίγει κατά λάθος μια πύλη προς έναν δαιμονικό κόσμο από την ολλανδική Χρυσή Εποχή.

 * To «Mortel» είναι η πέμπτη πρωτότυπη σειρά του Netflix από τη Γαλλία και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας εφήβων, τους οποίους ενώνει μία υπερφυσική δύναμη.

 * Το «The Wave» από τη Γερμανία (η τρίτη γερμανική πρωτότυπη σειρά του Netflix) βασίζεται στην ομώνυμη ταινία – «Die Welle» στα γερμανικά, στη χώρα μας προβλήθηκε το 2008 ως «Το Κύμα» – και είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Ένας καθηγητής ιστορίας αποφασίζει να διδάξει τα ολοκληρωτικά καθεστώτα με ένα πρωτότυπο τρόπο στους μαθητές του: εφαρμόζει μαζί τους τη φασιστική θεωρία εντός της τάξης, αλλά σύντομα τα πράγματα ξεφεύγουν.

 * Η ιταλική σειρά «Luna Nera» έχει για θέμα τις γυναίκες που ήταν ύποπτες για μαγεία τον 17ο αιώνα στην Ιταλία.

 * Το «La Casa de Papel» («Η Τέλεια Ληστεία» στην Ελλάδα) από την Ισπανία που έγινε επιτυχία σε όλο τον κόσμο θα αποκτήσει τρίτη σεζόν, με νέες ληστείες από τον Καθηγητή και την ομάδα του, οι οποίες θα αποκαλυφθούν το 2019.

 * Το «The English Game» είναι σίγουρο ότι θα βρει πολλούς φαν καθώς αφηγείται τη γέννηση του μοντέρνου ποδοσφαίρου και το πώς όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του κατόρθωσαν να υπερσκελίσουν το ταξικό χάσμα και να καθιερώσουν το ποδόσφαιρο ως το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Το σενάριο υπογράφει ο Τζούλιαν Φέλοουζ, δημιουργός του «Πύργου του Ντάουντον». 

* Η βρετανική κωμωδία «Turn Up Charlie» διαθέτει τον Ίντρις Έλμπα σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει: υποδύεται έναν DJ με οικονομικά προβλήματα που αναγκάζεται να γίνει ντανά της προβληματικής κόρης ενός πλούσιου φίλου του.

 * Η πρώτη πρωτότυπη ιταλική ταινία του Netflix λέγεται «Rimetti a Noi i Nostri Debiti» («Άφες ημίν τα οφειλήματα ημών») και το θέμα της είναι πολύ ενδιαφέρον. Ακολουθεί έναν σπεσιαλίστα στην παρενόχληση οφειλετών σε εταιρείες και τράπεζες, καθώς μαθαίνει τα μυστικά του επαγγέλματος σε έναν νέο συνάδελφο.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

. Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top